18-03 SINT-LENAARTS - HOUTVENNE 3-1 Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_KFC_HoutvenneK.F.C. Sint-Lenaarts heeft zaterdag 18 maart met 3-1 gewonnen tegen topploeg Houtvenne.

Houtvenne dat in de derde periode voor een eindronde ticket op kop stond heeft in Sint-Lenaarts laten zien dat dit ook terecht was.

Het eerste kwartier was het de betere ploeg zonder echt doelkansen te krijgen.

Eerste_ploeg_met_de_U13_spelers_voor_de_aftrap24' trapt Jordi Maes een vrije trap tegen de onderkant van de lat en houtvenne was meteen gewaarschuwd dat Sint-Lenaarts ook mee deed.

Jordi_Maes_trapt_de_bal_in_de_winkelhaak36' Vrije trap op ongeveer dezelfde plaats als in de 24' en nu trapt Jordi Maes de bal, enig mooi, in de winkelhaak.

58' krijgt Miles vissers de bal aangespeeld van Pieter Fasseur en Miles laat doelman Deelkens van Houtvenne kansloos 2-0

Houtvenne zet alles op alles maar onze Sam Vermeylen is onklopbaar en pakt 2 gemaakte goals.
Felomina_kopt_de_2-1_binnen63' moet Sam zich toch gewonnen geven dat de beste speler van het veld "Felomina" de 2-1 tegen de netten kopt.

Sint-Lenaarts graaft zich niet en ook Bart Deelkens, de keeper van Houtvenne, laat zien dat hij nog niet versleten is.

76' Scoort Jordi Maes zijn tweede treffer na een terug kerende bal 3-1.

Sam Vermeylen heeft geen last van de aanhoudende regen en zorgt ervoor dat de 3-1 stand niet meer wijzigt.

Dit was een wedstrijd waar een voetbalkenner nog voor zou moeten buiten komen.
  • Sint-Lenaarts een goed blok, 3 keren scoren, nog enkele doelkansen missen en een superdoelman.
  • Houtvenne een fantastische ploeg dat tegen ons moeilijk scoort maar met een vijftal spelers die gemakkelijk enkele reeksen hoger mee kunnen.

Sint-Lenaarts : Sam Vermeylen, Stephane Van De Brul, Nick Van Der Zyp, Brent Van Den Muysenbergh, Ben Van Den Brandt, Jordi Maes, Miles Vissers, Pieter Fasseur, Rob Wouters, Jonas Hofmans, Yannick Verlinden.

Houtvenne : Deelkens, Van Bauwel, Nieskens (58' Naqaddi), Boeckx, Van Braekel, Geudens, Chraou, Prud'homme, Van Asten, Felomina en Wall.

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil