K.F.C. SINT-LENAARTS PROMOVEERT !!! Afdrukken E-mail

Logo_Dikkelvennelogo_Sint-LenaartsWat moest gebeuren is ook gebeurt Sint-Lenaarts is met 0-3 gaan winnen bij Dikkelvenne (Gavere) en promoveert naar 2de klasse Nationaal.

Toen we met de autobus vertrokken in Sint-Lenaarts, voelde ik al een beetje de spanning en de motevatie bij de spelers om absoluut iets te gaan halen in Dikkelvenne, de ploeg die 12 wedstrijden ongeslagen was en getraind wordt door David Gevaert (ex trainer van Antwerp).

PloegaandeaftrapAftrapBij ons waren wegens kwetsuur : Jonas Hofmans, Michiel Verheyen en Matthias Van Trier geblesseerd maar wel op de wedstrijd.

De match begon goed voor Sint-Lenaarts en was amper 7' bezig dat Jordi Maes de bal op de onderkant van de lat trapt.

JordiMaestraptopdelatActiefotovanjordiMaes9'de eerste tegenstoot van Dikkelvenne via de snelle en vaardige Koen Pouillon die op rechts kan doorgaan en oog in oog komt te staan met onze keeper Sam Vermeylen. Met een lobbal wou hij onze Sam verslaan maar ge moet wel meer in huis heben om Sammeke te kloppen.

EenzwevendeYannickVerlindenNickVanDerZypnietgrootmaarkopbalsterk10' Schitterende actie van Jordi Maes die drie verdedigers passeert met dezelfde beweging en via de vingertoppen van de keeper de bal binnen trapt 0-1. Een opluchting maar wel vroeg in de wedstrijd.

Dikkelvenne kwam beter in de match maar onze verdedigers Op_SamVermeylenkunt_gerekenenMilesVissershardgewerktennuttigvoordeploeg(die al twee seizoenen de minst gepasseerde ziin) werden nauwelijks uit verband gespeeld. Kapitein Ramizan Kesikbas (32 jaar maar een goeie speler) kon in het middenveld geregeld zijn mannetje passeren maar dan stopte het.

SampaktrotsindebrandingenuitblinkersYannickVerlindenenStephaneVanDeBrulkijkentoeBrentVanDenMuysenberghdeedhetvoortreffelijkWij speelde meer op de counter en Miles Vissers was nogal dikwijls een goed aanspeelpunt om de acties op gang te trekken.

Dikkelvenne probeerde het dan met hoge ballen maar dat is de kaart trekken van Yannick Verlinden (die een Sterk_spelende_Rob_WoutersOeidenktdeverdedigervandikkelvennnewatdoetBenVanDenBrandnuberenwedstrijd speelde) en onze kapitein Stephane Van De Brul die ongelooflijk sterk zijn met de kop.
Onze rechtse verdediger Brent Van den Muysenbergh en onze linkse verdediger Nick Van Der Zyp hielden de flanken goed gesloten en Dikkelvenne wist af en toe niet met welke munitie ze moesten uitpakken.

JensLambrechtskrijgtinstructiesvantrainerKarlMeseureBekendegezichteopdetribuneBen Van Den Brandt en Pieter Fasseur de spelers die Sint-Lenaarts beter moeten laten spelen hadden enkele weken geleden een diepke maar lieten met momenten nu toch weer zien dat ze kunnen sjotte.

Neem daar nog onze twee verdedigende middenvelders bij die tot de betere behoren van reeks "Jens Lambrechts en Rob Wouters. Dan vormt ge natuurlijk een ploeg waarmee ge naar de oorlog kunt gaan.

We konden uiteindelijk gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

SamVermeylenheefteenonvrijwilligetraptegenzijn_hoofdgekregenPieterFasseurwordtomhelstdoorBenVanDenBrandbijhetscorenvanhettweededoelpuntDe tweede periode kwamen de spelers van Dikkelvenne gedreven terug uit de kleedkamer en probeerde het spel sneller te doen verlopen maar weer waren onze verdedigers en keeper de betere van de aanvallers van Dikkelvenne.

PieterFasseurheeftde0-2binnegetrapttrainersstafjuichtBenVandebrandtheeftde03gescoordnaeenvoorzetvanPieterFasseur64' wordt Ben Van Den Brandt op links aangespeeld met een lange crosbal van Jens Lambrechts. Ben vertrekt richting doel en legt de bal terug tot bij Pieter Fasseur.Pieter twijfelt niet en het staat 0-2. Een vreugde van jewelste bij spelers, technische staf en supporters van Sint-Lenaarts. We staan met één been in 2de nationale.

AllemaalcontentKjelVenvervangtMilesVissers71'wordt een vrije trap vanop links met een indraaiende bal tegen de verste paal getrapt en hie komen we goed weg. Als die al er had ingezeten (wat zeker niet verdiend was) had we we weer eventjes moeten bibberen (als als).

83' Pieter Fasseur kan doorgaan op rechts en speelt de bal door naar links waar Ben Van den Brandt de bal enig mooi en éne tijd tegen de netten schiet. 0-3.

RayMensahvervangtJordiMaesDavidGevaerttrainervanDikkelvenneextrainervanAntwerpEn nu staan we bijna met twee benen in 2de Nationale.

David Gevaert stuurt nog een mannetje meer naar voren maar ook onze trainer Karl Meseure verzet eventjes zijn pionnekes en Dikkelvenne moet zich neerleggen dat het vandaag Sint-Lenaarts was dat verdiende te winnen en volgend seizoen een reeks hoger gaat voetballen.

OnzeschitterendesupporterswarencontentFeestenalsdebeestenWie had dat ooit kunnen denken "het kleine maar zeer schoon dorpke Sint-Lenaarts" promoveert naar een reeks van op één na professioneel voetbal maar daar kunnen we natuurlijk alleen maar van dromen dat zal nooit niet lukken of kunnen.

IkgatochmaareenskijkenwantbinnenenkelejarenstaikdaarookbijJordiMaeswilzogoedwordenalsCarlosDaSilvaAlleen hoop ik dat er nu toch weer bij de verantwoordelijke van het Gemeente bestuur van Brecht de beloofde plannen voor een nieuw stadion terug uit de kast worden gehaald.
Ik denk toch wel dat we nu met de beroemste, aantrekkelijkste en grootste sportactiviteit van België, "Het Voetbal", Brecht en Sint-Lenaarts op de voetbalkaart hebben gezet.

EnkelevandeveelmeegereisdesupportersDepromotieisbinnenDIKKELVENNE : Yannick De Temmerman, Jonas Lauweryns, Kevin Pollet, Qui,ten Schollaerty, Mathieu Voet (67' Matias VanDen Berghe), Michiel Delaruelle (56' Niek Van Sprundel), Koen Pouillon, Abdallah Bouchaala, Michael Kissi (75' Robin Martens), Ramazan Kesikbas en Gilles Van Eecke.

EmotiesbijmojnevriendenbestuurslidPatrickKoningssamenmetjeannekemariaenAloisAllemaalmijnkameradenSINT-LENAARTS : Sam Vermeylen, Stephan Van de Brul, Nick Van Der zyp, Brent Van Den Muysenbergh, Ben Van Den Brandt, Jordi Maes (88' Ray Mensah), Miles Vissers (80' Kjel Ven), Pieter Fasseur, Rob Wouters, Jens Lambrechts, Yannick Verlinden, Jeremy Nauwelaerts en Andreas Smits.

Geen enkele geel of rode kaart.

DaarbovenopdenbergdaarstaateenindiaanJordiwatbentuaanhetdoenDoelpunten : 10' Jordi Maes 0-1 - 64' Pieter Fasseur 0-2 en 84' Ben Van den Brandt 0-3.

Na de wedstrijd zijn we tot 19u10 in de kantine van Dikkelvenne gebleven en na een tussenstop van 3 keren met de luxe autobus waren we om 20u45 op de parking van het A terrein waar een pak supporters ons stonden op te wachten.

AankomstinSint-LenaartsSchitterendIn de kantine hebben de spelers, Jan Wouters en de supportersclub een vat bier gegeven en hebben we tot vroeg in de ochtend de promotie gevierd (ik was al een beetje vroeger weg).

Zaterdag 20 mei, wordt in de kantine van Sint-Lenaarts, de EnwegaannognietnaarhuisJosgemoetvooruitkijkenbijuwespeechpromotie gevierd, worden de kampioenploegen, reserve en U21 gevierd.
Uitreikingen Gouden-zilveren en bronzen schoen enz... .


Voor deze feestelijkheden zullen nog brieven en mails rondgestuurd worden !.

WerkaandewinkelExVoorzitterensponsorgoedevriendvanmij_GuidoLaurijssenScholJeanneke

CowboyRikPatrick_VermeylenPatrickWouters_ambiance

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil