Promotie - kampioenen en huldigingen Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsKFC_Sint-Lenaarts-2016-17Het was niet gemakkelijk om een gepaste datum te zoeken voor de viering van de promotie naar tweede klasse en het huldigen van de  kampioenen.

We moesten uiteindelijk de knoop doorhakken en hebben gekozen om het zaterdag 20 mei te laten doorgaan.

Vele en enkele bijzondere mensen van de club konden niet maar er waren toch volgens mij minstens 150 aanwezige die van deze avond genoten hebben.

U21_kampioenGew._Reserve_kampioenDe viering begon met het huldigen van de U21 en de gewestelijke reserven die kampioen gespeeld waren.

Nadien werd er aan alle vrouwelijke aanwezige vrijwilligers een schitterend attentie overhandigd en voor de mannen een fles wijn.

Bestuursleden_vandesupportersclubmetdegoudenschoenenNickVanDerZypSamVermeylenStephanVanDenBrulOnze keeper Sam Vermeylen kreeg een trofee omdat hij al de trainingen van het seizoen 2016-2017 heeft gevolgt en ook al 2 seizoenen de minst gepasseerde doelman is van de reeks.

Daarna werd op gepaste wijze de promotie gevierd van ons eerste ploeg die naar tweede amateur klasse nationaal promoveert.

LucVanGoolsupportervanhetjaarRobWoutersbestejongereEn tot slot was  het de beurt aan onze supportersclub om de Gouden schoen uit te reiken aan Sam Vermeylen, de zilveren aan Stephane Van Den Brul en de bronzen aan Nick Van Der Zyp. Rob Wouters kreeg de schoen van de beste jongere en Stineke kreeg een schoen voor de oudste supporter, en de beste supporter van het seizoen was Luc Van Gool.

StinnekedeoudsteentrouwesupportervanSint-LenaartsSpeech_van_Sam_Vermeylennahet_overhandigen_van_de_trofeeNadien was er het lekkere vlees van de bar

becue waar dikwijls een grote rij stond aan te schuiven.

En met veel, veel dank aan onze vaatjes schenkers werd er gratis gezopen tot in de vroege uurtjes.

RikVanDyckgaataandebeltrekkenomdeganseavondvoornikstekunnendrinkenStephanVanDenBrulkapiteinvandeploegHetwastochplezant

Primus_pilsSpek_op_de_barbecueworsten_voor_de_barbecuehamburger_timePrimus_pils

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil