SINT-LENAARTS - WUUSTWEZEL 3-1 Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_WuustwezelSint-Lenaarts heeft zijn eerste oefenwedstrijd, van het nieuwe seizoen, met 3-1 gewonnen.

Sint-Lenaarts had al veel vroeger in de wedstrijd moeten scoren had het in de eerste helft één van de drie open doekansen benut. Maar ofwel Ben Van Bael (kopbal in de kleine backlijn van Matthias Gessner) of te wel de bal weggetrapt op de doellijn door Robbe Roelands (Miles Vissers passeerde iedereen inclusief Ben Van Bael maar Miles trapt dan te stil naar het open doel). Verhinderde de verdiende voorsprong.

Aan_de_aftrapDe tweede helft was het dan weer Jess Daas en tweemaal Emile Linkers die een open doelkans miste en zo eventueel Sint-Lenaarts op voorsprong kon brengen.

Emile_Linkers_wordt_gegelicteerdAls ge zoveel doelkansen mist gebeurt het nogal dikwijls dat men het deksel op de neus krijgt.De eerste echte doelkans van Wuustwezel in de 77' was wel raak als Matthew Haesendonckx in een geharrewar de bal binnen trapte buiten bereik van doelman Senne Vergouwen. tegen de gang van het spel in 0-1.

Emile_Linkers_scoorde_het_tweede_doelpuntMaar wie dacht dat dit een Happy End zou worden had het mis.

Olivier_Vertommen_scoorde_het_derde_doelpunt81' Emile Linkers aangespeeld op rechts kapt zich vrij en scoort met links de gelijkmaker 1-1.

87' Emile Linkers op een doorsteekpas van Ben Van Den Brand sneller dan iedereen wordt foutief neergelegd in het strafschopgebied. Emile trapt de 11 meter trap voor bij Ben Van Van Bael. 1-2.

89' Voorzet vanop links door Emile Linkers en Olivier Vertommen kopt achterwaarts binnen 1-3.

DONDERDAG 20 JULI 2017 om 19.30u THUIS, OPNIEUW EEN DERBYWEDSTRIJD, TEGEN REEKSGENOOT ZWARTE LEEUW.

Alle Supporters op post AUB.

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil