02-09-2017 SINT-LENAARTS - HASSELT 2-0 Afdrukken E-mail

Ploeg_aan_de_aftrap_tegen_HasseltSpelersHasseltaandeaftrapK.F.C. Sint-Lenaarts heeft, voor het oog van de ATV camera's, met 2-0 gewonnen tegen het sterke Sporting Hasselt.

Hasselt dat vorig seizoen er net niet in slaagde om in 1ste Nationale amateurklasse te blijven wil absoluut zo snel mogelijk terug promoveren naar 1ste klasse en daar heeft het ook klassebak spelers voor aangetrokken.

SamVermeylenmoestmeermaalsgepasttussenkomenBjorn Ruytincx en Jan Wuytens (beide gekwetst) en Emmullah Guvenc (nog niet speelgerechtigd) waren er bij Hasselt nog wel niet bij. Durwael (ex Eindhoven), Carvalho Dos Santos (ex Lommel), Bracke (ex O.H.L.), Vrijsen (ex Heist), Vanderputte (ex Hamme), Nulens (ex Sint-Truiden), Jansen (ex Patro), Lagouireh (ex Patro) waren wel van de partij.

EmileLinkersDe eerste 20' moest onze "Sam Vermeylen" met een paar schitterende reddingen ons recht houden.

JessDaasscoortde1-035' wordt Emile Linkers foutief gestopt, een 5 tal meter buiten de grote backlijn. Jess Daas trapt de vrije trap correct binnen het doelkader buiten bereik van doelman Swinnen 1-0. Toen niet verdiend maar toch plezant.

Sint-Lenaarts herstelde het evenwicht zonder nog echt gevaarlijk te zijn in de eerste helft.

JessDaasDe tweede time begint gelijk opgaand tot Ben Van Den Brandt in de 51' Jess Daas kan aanspelen net buiten de grote rechthoek. Jess keert zich om en knalt met links de bal net onder de lat binnen, een prachtige trap en een schitterende goal. 2-0.

Hasselt wat aangeslagen en op de counter krijgt Pieter Fasseur nog een scoringskans en kan ook nogmaals doorgaan op links, en toen had hij eigenlijk de bal moeten afleggen tot bij Emile Linkers die moederziel alleen voor doel stond.

De stand veranderd niet meer en de onverwachte 3 punter is binnen.

EendeelvanonzetwaalfdemanopTVNog iets wat me toch van het hart moet : Het bestuur van Hasselt dat is top. Dat de spelers direct na de match door de kantine wandelde een pistoleke meepakte en direct op de spelersbus moesten van de trainer kan ik, min of meer, nog begrijpen (alhoewel).

Maar wat de supporters van Hasselt (niet allemaal) na de match lieten zien dat gaat een brug te ver. Eventjes na de match binnen geweest maar wel binnen en buiten veel schade aangebracht aan de accommodatie.
Dit is spijtig en hierdoor brengen ze, de naam en faam van, de ploeg "Sporting Hasselt" in een slecht daglicht.

SINT-LENAARTS : Sam Vermeylen, Stephane Van De Brul, Nick Van Der Zyp, Ben Van Den Brandt, Olivier Vertommen, Jason Wall, Pieter Fasseur, Jess Daas, Rob Wouters, Frederic Van Opstal, Emile Linker (86' Matthias Van Trier). Bank : Xavier Van Eeecke - Michiel Verheyen en Giovanni Geladi.

HASSELT : Swinnen, Janssen, Vanderputte, Vrijsen, Carvalho Dos Santos, Bracke, Timmermans (75' Nulens), Lagouireh (59' Emanet), Verbeeck, Sejdo, Durwael (81' Coenen)

Doelpunten :35' Jess Daas 1-0, 51' Jess Daas 2-0.

Gele kaarten : 18' Rob Wouters, 26' Olivier Vertommen, 89' Ben Van Den Brandt.

TochplezantdatgekuntwinnentegentopploegHasselt

 

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil