Op en Top spelersvoorstelling Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsDe spelersvoorstelling woensdagavond was een succes.

Nadat Jos de inleiding wat had gedaan, nam hoofdtrainer Gino Swaegers het woord en hij deed dat schitterend. Gino (die in Loenhout woont maar geboren- en jeugdspeler van Sint-Lenaarts) deed zijn speech begeleid met zijn gemaakte en gesmaakte "power point" voorstelling. Nadien was het talrijk opgekomen publiek het er met zijn allen over eens dat dit misschien wel de beste spelersvoorstelling was die ze ooit hadden meegemaakt in Sint-Lenaarts.

De eerste stappe van het nieuwe seizoen zijn gezet en wij zijn er nu al van overtuigt dat Gino Swaegers het heel goed zal doen in Sint-Lenaarts.

Na de A kern spelers was het de beurt aan onze 4de provinciale ploeg. Hoofdtrainer Jan Bartholomeeussen (Jan woont in Sint-Lenaarts en heeft bij ons zijn eerste voetbalschoenen aangedaan) legde uit dat hij waarschijnlijk nog nooit zo een talentvolle jonge groep had getraind en dat hij hoopt om zeker in de linker kolom mee te draaien. Ook nu was er aan te zien dat Jan een zeer gemotiveerde trainer is.

Foto van de nieuwe A kern spelers en trainer van K.F.C. Sint-Lenaarts.v.l.n.r. :
Matti Van Minnebruggen, Nico Lansu, Jef Vogels, Kenzo Van Hoydonck, Guy Geudens, Mourad Daoudi, Da Rocha Casemiro George en onze trainer Gino Swaegers.

nieuwe_spelers_en_trainer_Gino

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil