Zat. 28 juli Beker van België PAAL-TERVANT - SINT-LENAARTS 0-4 Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_Paal_TervantWe werden, door de beheerraad van de nieuwe fusieploeg, "Paal-Tervant" goed ontvangen.

Op het eerste zicht een perfect groenliggend grasveld, maar geen grasveld om mooi voetbal op te spelen (gras te lang en zeer veel onkruid).

Vanaf het eerste fluitsignaal hebben we de match in handen genomen, maar toch ook direct er bijvermelden dat Paal-Tervant wou en wilde  voetballen.

Ploeg_aan_de_aftrapHet niveau verschil was direct zichtbaar en voetballend zijn we zeker, ten opzichte van vorig seizoen, fel verbeterd.

Gino_Swaegers_ingesprekmetMattiVanMinnenbruggenWat we nu al kunnen zien is dat we niet alleen goede voetballers en trainer er bij gehaald hebben, maar ook spelers die er voor willen gaan.

12' Voorzet Jess Daas en Rachid Alasan kopt binnen 0-1.

RagibAlasan_scoorde_heteerstedoelpunt19' Prachtige redding van doelman Theunis op schot van Nico Lansu.

GuyGeudensscoordetweedoelpunten29' Perfect getrapte voorzet van Matti Van Minnenbruggen, overhoekse kopbal van Guy Geudens 0-2.

39' Schot van Mourad Daoudi, afgeweerde bal binnen getrapt door Guy Geudens 0-3.

Kopduel_Matti_Van_MinnenbruggenSint-Lenaarts speelde een sterke eerste helft zonder ook maar één kans weg te geven. De ruststand was zeker niet overdreven.

Mourad_DaoudiDe tweede helft waren we doorlopend de betere ploeg maar het verschil met de tegenstrever was minder groot.
Een paar kanonschoten van Daoudi die net naast suisde enkele klasse flitsen van Nico Lansu. Yannick Bevers die bij zijn Nico_Lansu_2invalbeurt al direct een open doelkans forceerde maar toch moesten we tot in de 89' wachten om de 0-4 op te schrijven na een persoonlijke actie van Yannick Yannick_BeversscoordehetvierdedoelpuntBevers.

Sint-Lenaarts oververdiend gewonnen zonder één doelkans weg te geven, maar toch ook felicitaties aan Paal-Tervant om te blijven voetballen.

Wedstrijdgewonnenmet0-4Paal-Tervant : Theunis, Cox 46' Van Geel), Sabbe, Franssen (56' Martens), Sestu, Cunen, Sirfouq El Mahdi, Ceunen, Imzri Ilyaas, Iedereen_tevredenWyckaerts, Thoelen (46' Eyckmans).

Sint-Lenaarts : Sam Vermeylen, Mourad Daoudi, Jess Daas, Nico Van der Linden, Jef Vogels, Georges Casemiro, Michiel Verheyen, Matti Van Minnebruggen (46' Jonas Hofmans), Nico Lansu, Guy Geudens (60' Yannick Bevers), Ragib Alasan (60' Olivier Vertommen).

2e RONDE BEKER VAN BELGIË ZONDAG 5 AUGUSTUS om 16:00 THUIS TEGEN SPARTA PETEGEM (Topploeg in 2de Nationale)

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil