HOOGSTRATEN - SINT-LENAARTS 0-4 Afdrukken E-mail

Logo_Hoogstratenlogo_Sint-LenaartsWoensdag 8 augustus is K.F.C. Sint-Lenaarts een voorbereidingsmatch (vriendschappelijke Derby) gaan spelen tegen het een reeks hoger spelend Hoogstraten.

Sint-Lenaarts nam onmiddellijk de match in handen en scoorde al in 4' als Nico Lansu (die de de bal aangespeeld kreeg van Mourad Daoudi) Guy Geudens aanspeelde, Guy kapte zich vrij en scoort met links 0-1.

Guy_Geudens_0-1_en_0-2De spelers van Hoogstraten wisten niet wat er gebeurde en in de 8' scoorde Guy Geudens zijn 2e treffer 0-2.

Sint-Lenaarts bleef met Yannick Bevers, Nico Lansu, Guy Geudens en Mourad Daoudi zeer aanvallend voetbal (en goed voetbal), brengen en in de 14' was het bijna 0-3 als Nico Lansu links alleen voor doel een scoringskans miste.

Nico_Lansu_237' bal slecht weggewerkt door verdediger van Hoogstraten en Nico Lansu pakt de bal op de shoe van net buiten de grote backlijn, doelman Ruben Smet kon zich voor de derde keer omdraaien 0-3.

44' actie van Mourad Daoudi trapt op doel bal op de paal.

Yannick_Bevers56' Mourad Daoudi zet de bal voor vanop links en één van de vele uitblinkers "Yannick Bevers" scoort de 0-4.

Hoogstraten voetbalt de tweede helft wel beter mee maar moet wachten tot de 67' om de eerste kans tot scoren te krijgen als Jordi Maes bij één van zijn vrije trappen de bal afwijkt en onze Sam Vermeylen plat moet.

74' komt Frederick Setodji op links alleen voor doel, wil de uitkomende keeper Ruben Smet met een lobbal verslaan maar Ruben kan de 0-5 voorkomen.

Jef_Vogels_speelde_eenzeersterkewedstrijdToch ook nog vermelden dat onze verdedigers de hele match de aanvallers van Hoogstraten kopzorgen bezorgde en vooral Jef Vogels was superieur om Wim Bokila volledig uit de match te houden

Een_stevig_blokEen dikke PROFICIAT aan de spelers en staff maar zeker aan trainer GINO SWAEGERS (nu en vroeger van Sint-Lenaarts maar ex. trainer van Hoogstraten). Pas op we zijn er nog niet maar dit geeft toch een goed gevoel.

GuyVercauterenenGinoSwaegersHOOGSTRATEN : Ruben Smet, Ruben Meynendonckx, Jordi Maes, Wim Bokila, Jens Lambrechts, Nick Van De Walle, Dario De Roover, Vincent Van Dyck, Michel Gysels, Jorne Lauryssen en Tim Hofstede.

SINT-LENAARTS : Sam Vermeylen, Matti Van Minnebruggen, Jef Vogels, Olivier Vertommen, Guy Geudens (65' Ragib Alassan), Mourad Daoudi (78' Jess Daas), Yannick Bevers, Nico Lansu (71' Frederick Setodji), Jonas Hofmans, NicoVan der Linden (75' Rob Wouters), George Casemiro.

Doelpunten : 4' en 8' Guy Geudens 0-1 en 0-2, 37' Nico Lansu 0-3 en 56' Yannick Bevers 0-4.

Zaterdag 11 augustus thuis tegen K.F.C. TURNHOUT en hopelijk brengen we hetzelfde voetbal als nu tegen Hoogstraten.

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil