SINT-LENAARTS - RC MECHELEN 1-0 Afdrukken E-mail

Logo_RC_Mechelenlogo_Sint-LenaartsZaterdag 10 nov. heeft K.F.C. Sint-Lenaarts met 1-0 gewonnen tegen RC Mechelen.

RC Mechelen (waar Chris Andries voor de eerste maal op de bank zat als trainer) was de eerste minuten van de match al gevaarlijk.

Na 5' nam Sint-Lenaarts de match in handen en de volgende 30' kwamen de Mechelaars nog nauwelijks op de helft van Sint-Lenaarts.

Ploeg_aandeaftrap9' werd Olivier Vertommen aangespeeld, hij nam de bal mee met links en kwam alleen voor doel van Ledent. Ollie trapte met links maar Ledent bracht redding.

22' Voorzet van Matti Van Minnebruggen, Olivier Vertommen kopt nipt naast de winkelhaak.

Na het einde toe van de eerste helft kan RC Mechelen nog evenjes dreigen.

56' wordt Mo Daoudi foutief gestopt net buiten de backlijn. Jess Daas trapt de foutbal naast de muur en net binnenkant paal maar Ledent duwt de bal in corner.

Janas_Hofmans_gaf_de_voorzet76' lukt het dan wel, als de goed ingevallen Jonas Hofmans, op rechts en op snelheid kan doorgaan, de bal voorzet en een aanlopende Van Delm van RC Mechelen de bal in doel trapt voor de aankomende Guy Geudens. De 1-0 is binnen en daar blijft het ook bij.

spelersbegroetendesupportersSint-Lenaarts : Sam Vermeylen, Michiel Verheyen, Matti Van Minnebruggen, Jef Vogels, Olivier Vertommen, Guy Geudens, Mourad Daoudi (72' Jonas Hofmans), Jess Daas, Rob Wouters, Frederick Setodji (72 Nico Van Der Linden), George Casemiro.

RC Mechelen : Ledent, Mariën (79' Fontaine), Hens, Huysmans, Van Delm, Dondo-Ndubo, W. Kerckhofs, B. Kerckhofs (85' Malezsewski), Janssens (81' Yagan), Van Dorst, Hmouda.

VRIJDAG 16/11 BINGO AVOND IN DE KANTINE VAN HET A-TERREIN (deuren open om 18u30)

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil