17-11 Zwarte Leeuw - Sint-Lenaarts 0-3 Afdrukken E-mail

zwarteleeuwlogo_Sint-LenaartsEén van de twee voornaamste derbys (uit en thuis tegen Zwarte Leeuw) hebben we oververdiend met 0-3 gewonnen.

Nog nooit, in toch al mijn lange verantwoordelijkheid, heb ik onze ploeg met zoveel overmacht weten te winnen tegen onze geburen en vriendenploeg Zwarte Leeuw.

Zonder te overdrijven had het de eerste helft al 0-3 kunnen staan.

Doelpunt_afgekeurd_was_dit_buitenspelDoelkansen missen, pech, vrije trap Mo Daudi binnengekopt door Matti Van Minnebruggen doelpunt afgekeurt en het niet binnentrappen van een strafschop zorgde ervoor dat de ruststand Penalty_gestopt_door_Truytsnog dezelfde was dan bij de aftrap.

Ook moet ik zeker vermelden dat er bij Zwarte Leeuw een uitstekende doelman "Truyts" in de goal stond die zijn taak uitmuntend deed.

Zwarte Leeuw kwam de tweede helft ietske beter in de match en in de 56' zorgde ze voor beetje dreiging tegen onze subliem spelende verdediging.

Mourad_Daoudi_test_de_bal_Olivier_Vertommen_kijkt_toe54' komt de hardwerkende Olivier Vertommen tot een goede doelkans maar weer geen goal.

felictatiesToen we begonnen te denken " dat kan toch niet blijven duren" werd in de 57' Guy Geudens aangespeeld op de middenlijn, Guy ziet Mo Daoudi vertrekken en met een schitterende pass komt Mo alleen voor doel en scoort de 0-1.

GuyGeudensscoorde0-2Sint-Lenaarts blijft druk uitoefenen en in de 67' wordt onze topscoorder twee meter voor de grote backlijn in stelling gebracht kapt zich vrij en met een mooie lobbal maakt Guy er 0-2 van.

Mo_Daoudi_wordt_gefeliciteerd_door_aanbrenger_Matti_Van_Minnebruggen_en_Olivier_Vertommen84' Matti Van Minnebruggen kan op links doorgaan speelt de bal naar Mourad Daoudi die pakt de bal in één tijd met links op de shoe en scoort een wereldgoal 0-3.

En_geheel_met_een_betrouwbaar_sluit_stukEn het feest(je) kon beginnen.

Zwarte Leeuw : Truyts, Eelen, Adriaensen, Vets, Noeyens, Vissers, Van Aelst (90' Matheeussen), Verryckt (66' Paulssen), Faes (73' Jeroen Mertens), Auwers, Vanderheyden.

K.F.C. Sint-Lenaarts : Sam Vermeylen, Michiel Verheyen, Matti Van Minnebruggen, Jef Vogels (89' Nico Van der Linden), Olivier Vertommen, Guy Geudens, Mourad Daoudi, Rob Wouters, Yannick Bevers (85' Jess Daas), Nico Lansu (89' Jonas Hofmans).

De_dik_verdiende_overwinning_is_binnen

 

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil