Sint-Lenaarts - St Job 5-1 Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_St_JobK.F.C. Sint-Lenaarts heeft op een koude woensdagavond en in de striemende regen met 5-1 gewonnen tegen St Job.

Het was al enkele jaren geleden dat we nog eens tegen onze vrienden en dorpsgenoten uit St Job voetbalde. St Job is een toon aangevende ploeg in 2de prov. en wij spelen op dit moment mee aan de kop in 4de nationale.

We begonnen de match met onmliddellijk St Job op de eigen helft vast te zetten 30-12FonnyVisserstraptdetoegendestrafschop30-12penaltybalvliegt_in_de_hoeken met snelle balwisselingen. Na een paar klein scoringskansjes te hebben gekregen moest in de 9' de doelman van St Job de doorgebroken Fonny Vissers foutief van de bal houden om het score te beletten. Fonny trapte de toegekende strafschop zelf en de bal ging onhoudbaar voorbij de St Job goallie in de hoek van het doel (zie foto's). 21' Steve Nuyts speelt de bal door naar Stef Marien, Stef omzeilt de keeper en scoort de 2-0.

30-12JurgenBastiaensentraptbijvrijetrapdebalopdedekllatDe tweede helft werden er bij Sint-Lenaarts 4 spelers vervangen maar het spelbeeld veranderde niet veel. St Job kon op enkele counters af en toe gevaarlijk zijn maar wij waren bijna constant baas en troffen zelfs twee maal de paal en één maal de deklat (zie foto)met een vrije trap gegeven door Jurgen Bastiaensen.

50' Klaas De Witte legt de bal terug tot bij Jurgen Bastiaensen en Bassie scoort de 3-0. 52' Ex speler van Sint-Lenaarts, Joris Mortelmans trapt in één tijd de bal binnen en 3-1. 76' Voorzet Thomas Stevens, Klaas De Witte zet de 4-1 op het scorebord. 85' aanval uit het boekje, Thomas 30-12KlaasDeWitteenHansBeversnalangkwetsurenleedterugindeploegStevens op rechts sneller dan twee tegenstrevers een gemeten voorzet naar Jurgen Bastiaensen, Jurgen trapt de bal onhoudbaar binnen 5-1 en meteen de eindstand.

De Ploeg: Tim Monsieurs (46' Kurt Snoeys), Stef Mariën (65' Elias Queslati), Laurens Van Damme (73' Jordi Nicolai), Fonny Vissers (58' Hans Bevers), Joris Jaspers (46' Sander Laurijssen), Yasin Gül, Joris Berghmans (46' Thomas Stevens), Karim Didi (46' Dimitri Noens), Nick Jansen, Steve Nuyts (46' Klaas De Witte)

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil