K.F.C. SINT-LENAARTS - K.F.C. LILLE 2-0 Afdrukken E-mail

31-01_Zondag_in_de_vroegemorgendzij__we_aan_het_sneeuwruimen31-0135vrijwilligersmeteenhartvoorSint-LenaartshebbenkomenhelpenDe derbymatch Sint-Lenaarts - Lille is mede dankzij onze geweldige supporters(club) en vrijwilligers op een sneeuwvrij terrein kunnen doorgaan. Meer dan 35 personen stonden in de vroege zondagmorgend met schoppen, borstels en kruiwagens op het terrein om de minimum 7 cm dikke laag sneeuw van het terrein te halen. Hiervoor aan al deze mensen met het voetbalhart (groen-geel) op de juiste plaats van harte Een_sneeuwtapijtvan7cmmoesteraf31-01eenzwaarkarweisneeuwruimendank vanwege bestuur, trainers, spelers en zeker niet vergeten onze terreinverzorger Mil Van Ginneken.

Bij Lille was Karel Snoecks geschorst en aanwinst Jurgen Raeymaekers gekwetst.

Bij Sint-Lenaarts was Joris Berghmans geschorst, keeper Tim Monsieurs en Issam Benyoussef 31-01JorisJasperswordtonderuitgetrokkenvolgensscheidsgeenstrafschop131-01JorisJasperswordtonderuitgetrokken2gekwetst en in laatste instantie moest ook Sander Laurijssen afhaken met buikgriep. De 16 jarige talentvolle keeper en nog speelgerechtigd bij de scholieren Glen Scheynen zat op de bank.

De eerste kans van de wedstrijd was er een voor Lille speler De Cnaep die rechts op snelheid kan doorgaan maar zijn schot op doel mist precisie. 8' geharrewar voor het doel van Lille, Jurgen Bastiaensen komt vrij 31-01FonnyVisserstraptdepenalty31-01FonnyVisserstraptbalnaasthetdoelindesneeuwvoor doel en wordt foutief neergehaald in het strafschopgebied. De toegekende strafschop wordt naast getrapt door Fonny Vissers. 31' Voorzet van Jurgen Bastiaensen, Yasin Gül kopt op de onderkant van de lat en bal wordt van de lijn getrapt. 34' Fonny Vissers moederziel alleen voor de keeper, trapt de bal naast het doel. Als er één ploeg moest voorstaan in de eerste helft had het zeker Sint-Lenaarts moeten zijn.

31-01BalwordtdooreenverdedigervanLillevandelijngehaald31-01KarimDidiscoordeeenwereldgoal56' Hoekschop getrapt door Bassie, Yasin Gül trapt bal naar het doel, verdediger van Lille trapt de bal weg op de lijn. 62' Keeper moet uitkomen op doorbraak van Thomas Stevens, trapt de bal weg tot bij de op 40m van doel staande Karim Didi, Karim trapt de bal over spelers en keeper in het doel, dit was werkelijk een wereldgoal, en ook de 1-0. 67' Thomas Stevens sneller dan iedereen op links zet de bal voor doel, verdediger van Lille Vervoort kopt de bal binnen voor de aankomende Laurens Van Damme. 75' Thomas Stevens wordt in de diepte aangespeeld komt alleen voor doel, keeper kan de bal nog net uit zijn doel 31-01EenhaakfoutopSteveNuytsinhetstrafschopgebiedwerdnietgefloten31-01Hierheeftdefotograafvandegazetheelveelgelukhouden. 81' Steve Nuyts dribbelt zich vrij en wordt in het strafschopgebied langs achter aangetikt, iedereen dacht en zach strafschop alleen de scheidsrechter niet en hij geeft Steve zijn tweede gele kaart van de namiddag. Steve gaat van het terrein zonder te beseffen dat de arbiter de logische rode kaart niet geeft, het spel wordt terug op gang gefloten en enkele seconden nadien op aandringen van de grensrechter terug stilgelegd dan krijgt Steve die nog altijd aan de zijlijn stond zijn rode kaart.  89' is er nog een grote kans voor een Lille maar de speler trapt de bal gaat naast het doel.  Einstand van deze derbymatch 2-0.

Sint-Lenaarts speelde met: Kurt Snoeys, Laurens Van Damme, Stef Mariën, Joris Jaspers, Steve Nuyts, Kevin Dijck, Nick Jansen, Fonny Vissers (59' Kerim Didi), Jurgen Bastiaensen (86' Kresmir Cicmir), Thomas Stevens (88' Hans Bevers), Yasin Gül en Glen Scheynen zat op de bank.

Doelpunten: 62' Karim Didi 1-0 en 67' Vervoort (own goal) 2-0.

Gele Kaarten: Maarten Sas en Gino Swaegers van Lille

Rode kaart: Steve Nuyts (2 x geel)

Bal_voor_website_2Matchbal wordt geschonken door:

Dagbladhandel Belle

Dorpstraat 34

2960 Sint-Lenaarts

 

.

31-01WillyVekemansex.opleiderscheidsrechterskeurdehetterrein31-01LaurensVanDammemeteendansjeThomasStevensmetturnoefeningenYasinGlmoetereensmeelachen5verschillendegroepenruimtehetterreinophetzelfdemoment

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil