K.F.C. SINT-LENAARTS - HELSON HELCHTEREN Afdrukken E-mail

logo_Sint-LenaartsLogo_HelsonZaterdag 18-02-2017 voetballen we om 19u30 thuis tegen Helson Helchteren.

De fusieclub "Helson Helchteren" is zeer sterk aan het seizoen begonnen en deed na de eerste 10 matche nog mee voor de periode titel.
Helson heeft 2 snelle en vaardige flankspelers en zij zorgde er vorig weekend ook voor dat koploper Turnhout het niet gemakkelijk had en na de wedstrijd waren de meeste supporters het er over eens dat een gelijkspel zeker had gekund en zelfs verdiend zou geweest zijn.

Bij ons blijven Michiel Verheyen, Kjel Ven, Matthias Van Trier en Mathi Sebrechts onbeschikbaar wegens hun kwetsuur..
Adi Kamara is niet beschikbaar wegens zijn zeer ernstig zieke moeder. 
Miles Vissers was de hele week ziek maar zou vandaag terug proberen te trainen.

Spelers nieuws voor volgend seizoen :

  • Jens Lambrechts (Hoogstraten) en Yannick Verlinden (Duffel) verlaten de club.
  • A kern spelers Sam Vermeylen, Stephan Van De Brul, Rob Wouters, Ben Van Den Brandt, Brent Van den Muysenbergh, Jan Jochums en Nick Van der Zyp blijven volgend seizoen in Sint-Lenaarts met de overige spelers wordt nog onderhandeld.
  • Jess Daas een 23 jarige linksvoetige middenvelder die zeer gemakkelijk scoort (de 2 seizoenen dat hij bij Zwarte Leeuw speelde scoorde Jess 14 en 18 goals op één seizoen). Jess is bij ons de eerste inkomende speler voor volgend seizoen.

Nieuw voor volgend seizoen :

K.F.C. Sint-Lenaarts start volgend seizoen in 4de Provinciale met een tweede eerste ploeg met hoofdzakelijk spelers van Sint-Lenaarts. Eric Leffelaer had eerst te kennen gegeven dat hij deze ploeg wel wou trainen maar heeft na nader inzicht toch besloten om dit niet te doen en trainer te worden in Loenhout.
10 en misschien 11 spelers van Sint-Lenaarts zijn nu al akkoord om volgend seizoen in deze ploeg te spelen en er wordt nog gezocht naar een paar ervaren spelers (van omliggende gemeentes) om de ploeg te versterken.
Wie de trainer (speler-trainer) en hulptrainer zal worden, wordt dit weekend beslist.

 

| PINCoding® Web Solutions | © 2009 - Alle Rechten Voorbehouden | KFC Sint-Lenaarts |
lyhjil